Algemene voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing indien u een koopovereenkomst met De Concurrent aan gaat. Deze voorwaarden zijn bedoeld om de relatie tussen u als klant en De Concurrent te regelen. Onder opdrachtgever wordt verstaan degene die de order heeft gegeven en/of in wiens opdracht is gehandeld. De Concurrent staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer: 37057692 en ons BTW nummer is: NL802643425B01.

Geldigheid van deze voorwaarden

 • Indien U bij De Concurrent een artikel bestelt, gaat U akkoord met de door ons gehanteerde verkoopvoorwaarden.
 • Op alle door ons gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing.
 • Koopovereenkomsten worden alleen aangegaan met personen van 18 jaar of ouder.

Productprijzen

 • Alle genoemde productprijzen zijn in euro’s en inclusief 21 % BTW.
 • De Concurrent neemt geen verantwoordelijkheid voor verkeerde prijzen die berusten op een kennelijke schrijf-, type- of zetfout. Prijswijzigingen voorbehouden. Product afbeeldingen in de webshop getoond kunnen van kleur en vormgeving enigszins afwijken van het geleverde product.

Levering en leveringsvoorwaarden

 • Als De Concurrent de door u bestelde artikelen op voorraad heeft, worden deze na betaling binnen een week geleverd. Deze leveringstermijn geldt als indicatie en niet als fatale termijn. Indien wordt afgeweken van bovenstaand termijn of als het artikel niet voorradig is, wordt u hiervan via de e-mail op de hoogte gesteld.
 • Overschrijding van de leveringstermijn die niet aan De Concurrent kan worden toegerekend overeenkomstig de Algemene Voorwaarden, kan nimmer aanspraak geven op schadevergoeding.
 • De Concurrent houdt zich het recht voor om in gedeelten te leveren.
 • Bestellingen worden na verpakking overgegeven aan PostNL pakketdienst. Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland. Het product zal worden bezorgd op het door u opgegeven adres.
 • NB. Accepteer nooit beschadigde pakketten, wij kunnen dan geen garantie meer geven.
 • Indien de opdrachtgever de bestelde zaken niet op het overeengekomen tijdstip van levering in ontvangst neemt, worden de bestelde zaken voor zijn rekening en risico ter zijner beschikking gehouden. Wij verwachten dan van de opdrachtgever met ons contact op te nemen.
 • Indien de opdrachtgever ingeval van zichtbare en/of onzichtbare gebreken niet binnen 24 uur na ontvangst de gebreken schriftelijk meldt, vervalt ieder recht op reclamering.

Zichttermijn

Indien een product niet aan uw verwachting voldoet heeft u het recht het product binnen 14 dagen na aflevering aan De Concurrent retour te zenden. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking en het prijskaartje van het product onbeschadigd is (m.u.v. producten die met korting worden verkocht wegens verpakkingsbeschadigingen, of producten die zonder verpakking zijn geleverd) en het product geen verbruikssporen vertoont.

Verzendkosten en Retourneren:

 • De verzendkosten bedragen € 6,95 voor Nederland, Voor de overige landen in Europa: € 13,00)
 • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor u als klant. Een normaal pakketje kost € 7,25.
 • Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Reclamering

Reclameringen dienen door de opdrachtgever gemotiveerd en onder overlegging van relevant bewijs bij De Concurrent te worden gedeponeerd. De Concurrent dient in staat te worden gesteld ingediende reclameringen te controleren. Klachten met betrekking tot een deel der afgeleverde zaken kunnen geen aanleiding zijn tot afkeuring van de gehele levering.

Betalingen

 • Iedere bestelling wordt door De Concurrent bevestigd door middel van een e-mail. Indien het bedrag op onze rekening staat, zullen wij de bestelling verder afwikkelen en zo spoedig mogelijk verzenden.
 • U kunt kiezen uit meerdere betalingsvormen ; te weten via: iDEAL, Bankcontact, SOFORT of PayPal
 • iDeal is de nieuwe standaard van betalen op internet, u betaalt het artikel veilig in uw eigen online bankomgeving, iDeal wordt ondersteunt door de Postbank/Ing, Rabobank en de ABN AMRO, na de betaling komt u weer op onze site terug.

Privacy policy

Deze website kunt u anoniem raadplegen. De Concurrent verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van haar website. Indien u via deze website een bestelling plaatst, vragen wij naar uw naam, adres, telefoonnummer. Deze informatie gebruiken wij om uw bestelling uit te voeren. Ook vragen wij u naar uw e-mail adres. Uw e-mail adres gebruiken wij om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. De persoonsgegevens die u ons heeft opgegeven worden niet aan derden verkocht of anderszins verstrekt.

De Concurrent - VOF De Posthoorn – Molenlaan 1 - 1795 AM De Cocksdorp - Texel Noord Holland
Tel. (0222) 316 057 - Mob. (06) 1267 4545 - info@deconcurrenttexel.nl